WEB SUMMIT 2018

Dit project is afgerond, maar wij houden u graag op de hoogte van toekomstige reizen naar deze bestemming.

Van 5-8 november 2018 organiseert handelsroute.nl een ondernemersreis naar de Web Summit in Lissabon. Tijdens de Web Summit organiseren wij verschillende activiteiten.
 
Naast het programma van bedrijfsbezoeken, kennisuitwisseling en netwerken zal het programma ook nadrukkelijk bestaan uit het gebruik maken van alle netwerk en zakelijke kansen die de Web Summit zal bieden.
 
Wat is de Web Summit?
De Web Summit heeft zijn oorsprong in Dublin, Ierland waar in 2010 de eerste Web Summit plaats vond. Inmiddels heeft de Web Summit zich verplaatst naar Lissabon, Portugal waar in 2017 meer dan 59.000 mensen uit meer dan 150 verschillende landen een bezoek hebben gebracht aan de websummit. Iedereen die ook maar iets betekent op het gebied van internet technologie is aanwezig. En wellicht belangrijker iedereen is benaderbaar.
 
Nederland is prima vertegenwoordigd op de Web Summit, variërend van Startups, coaches, investeerders, C-level, self made (wo)man. Het is tech galore!
 
Soms voel je je in de massa wat verloren, zoek je als wat structuur of wil je gewoon matchmaking support. Net zoals de voorgaande jaren organiseert handelsroute een handelsmissie naar de Web Summit in Lissabon. Met netwerkevents, gezamenlijke bedrijfsbezoeken en matchmaking. Er wordt van alles voor je geregeld zodat jij je kan concentreren op het vinden van het juiste contact om jouw deal van de toekomst te kunnen sluiten.
 
Net zoals ieder jaar zijn de sprekers indrukwekkend. In 2018 staan de volgende sprekers in ieder geval op het programma:
Evan Williams (Founder Medium/Twitter), Gillian Tans (CEO Booking.com), Young Sohn (President Samsung), Brad Smith (President Microsoft) en nog vele andere.
 
Registratieformulier.
 
LISSABON

5 t/m 8 Nov. 2018
Altice Arena
Rossio dos Olivais, 1990-231 Lisboa, Portugal
https://websummit.com/