WEBSUMMIT 2017

Dit project is afgerond, maar wij houden u graag op de hoogte van toekomstige reizen naar deze bestemming.

Van 6-9 november 2017 organiseert handelsroute.nl een ondernemersreis naar Websummit in Lissabon. We organiseren o.a. activiteiten in samenwerking met Digital Gateway, BW Ventures en Founders Plus.

Naast het programma van bedrijfsbezoeken, kennisuitwisseling en netwerken zal het programma ook nadrukkelijk bestaan uit het gebruik maken van alle netwerk en zakelijke kansen die de websummit zal bieden.


Wat is de websummit?
Het eerste jaar van de Web Summit waren er ongeveer 500 bezoekers uit Dublin en omgeving en de sprekers waren voornamelijk lokale mensen uit het Ierse bedrijfsleven. De sprekers zijn op het event zijn ieder jaar indrukwekkend. Iedereen die ook maar iets betekent op het gebied van internet technologie is aanwezig. En wellicht belangrijker iedereen is benaderbaar.

Vorig jaar is de WebSummit verhuisd naar het mooie Portugal en konden ondernemers genietend van een prachtige Indian Summer tot zaken komen op de beursvloer of tijdens een van de vele events en side events.

Nederland is prima vertegenwoordigd op de Summit, bijna 900 Nederlanders bezochten het event, variërend van Startups, coaches, investeerders, C-level, self made (wo)man. Het is tech galore!

Maar soms voel je je in de massa wat verloren, zoek je als first timer wat structuur of wil je gewoon matchmaking support. Daarom ook in 2017 een handelsmissie naar WebSummit. Met netwerkevents, gezamenlijke bedrijfsbezoeken en matchmaking. Er wordt van alles voor je geregeld zodat jij je kan concentreren op het vinden van het juiste contact om jouw deal van de toekomst te kunnen sluiten.

Heads up, de eerste sprekers voor editie 2017 zijn bekend:
The Former President of France, the International Editor of Vogue, the Former Vice President of the United States of America and the CTO of Amazon are on the speaker line-up


U kunt zich hier registreren
LISSABON

6 t/m 9 Nov. 2017
MEO Arena
MEO Arena, Rossio dos Olivais, 1990-231 Lisboa, Portugal
http://arena.meo.pt/en