LISSABON 2016

Dit project is afgerond, maar wij houden u graag op de hoogte van toekomstige reizen naar deze bestemming.

Van 9-11 november organiseert handelsroute.nl een ondernemersreis naar Lissabon.

Naast het programma van bedrijfsbezoeken, kennisuitwisseling en netwerken zal het programma ook nadrukkelijk bestaan uit het gebruik maken van alle netwerk en zakelijke kansen die de websummit zal bieden.

Wat is de websummit?
Het eerste jaar van de Web Summit waren er ongeveer 500 bezoekers uit Dublin en omgeving en de sprekers waren voornamelijk lokale mensen uit het Ierse bedrijfsleven. In 2015 is het bezoekersaantal gestegen tot 42.000 uit 134 landen en meer dan 350 sprekers uit de top op het gebied van internet technologie. Het is het tech event geworden waar investeerders en start ups bijeen komen. En Lissabon beloofd nog grootser te worden.Ondernemers die internationale samenwerkings en investeringskansen zoeken worden uitgenodigd om deel te nemen.

Zo een snelle groei gaat natuurlijk niet zonder groeistuipen. Er schort nog wel eens wat aan de communicatie van de organisatie en de wifi verbinding tijdens het event is notoire slecht met zoveel grootverbruikers. Ook de verhuizing van Dublin naar Lissabon is zoals voorspeld niet kritiekloos verlopen.

De sprekers zijn op het event zijn ieder jaar indrukwekkend. Iedereen die ook maar iets betekent op het gebied van internet technologie is aanwezig. Zoals in 2015: Mike Schroepfer, de CTO van Facebook tot Sean Rad, de oprichter van Tinder. Maar ook Dan Brown was bijvoorbeeld aanwezig om te vertellen over techniek versus religie. ‘science and religion are two different languages trying to tell the same story’. Bono van U2 en vele anderen.
LISSABON

9 t/m 11 Nov. 2016
MEO Arena, Rossio dos Olivais, 1990-231 Lisboa, Portugal
Rossio dos Olivais, 1990-231 Lisboa, Portugal
http://arena.meo.pt/en